Wie is...

De drumlessen worden gegeven door Gert Boer.


In zijn jonge jeugd is Gert begonnen in de muziek als tamboer bij het muziekkorps. Een goede leerschool voor een gedegen maatgevoel en tempo. In de traditionele muziek heeft Gert zijn ervaring opgedaan in de Johan Willem Friso Kapel waarmee hij o.a. acte de preseance gaf bij internationale evenementen en ontvangsten van buitenlandse staatshoofden op bezoek in Nederland. Daarnaast speelde hij in showkorpsen als slagwerker en richtte hij met anderen een jachthoornkorps op waarin hij tevens tamboerles gaf. 


Gert heeft als drummer in diverse bands gespeeld. Hierdoor heeft hij ruim 35 jaar ervaring in diverse genres opgedaan zoals rock, funk, eigen werk en top 100 muziek. Ruim tien jaar heeft hij als percussionist gespeeld in de gerenommeerde top-100 band Hooked on Red: www.hookedonred.nl


Met het starten van Drum2Day en het verzorgen van drumlessen (sinds 2006), is een droom voor Gert uitgekomen. Hij geniet wanneer hij zijn leerlingen de fijne kneepjes van het slagwerk leert en de ervaring die hij zelf al heeft opgedaan over kan brengen. Gert is gediplomeerd HaFaBra-slagwerker.


Regelmatig kun je Gert ook tegenkomen als drummer, slagwerker en podiumtechnicus.

 
Homehomepage.htmlhomepage.htmlshapeimage_1_link_0
DrumlesDrumles.htmlDrumles.htmlshapeimage_2_link_0
PercussiePercussie.htmlPercussie.htmlshapeimage_3_link_0
Verhuurshapeimage_4_link_0
Wie is...shapeimage_5_link_0
Foto’sFotos.htmlFotos.htmlshapeimage_6_link_0
ContactContact.htmlContact.htmlshapeimage_7_link_0
DownloadsDownloads.htmlDownloads.htmlshapeimage_8_link_0

DID YOU

DRUM2DAY?